Продължете към съдържанието
Начало » Уеб услуги от AppFlow

Уеб услуги от AppFlow

Разработка на уеб базиран софтуер

AppFlow разработва индивидуални интернет решения според нуждите на своите клиенти. Разполагаме с иновативна платформа AppFlowCMS за изграждане на приложения базирана на PHP Framework съобразена с последните уеб тенденции.
Освен с нашата платформа, според бюджета предлагаме и изработка на уеб сайт с почти всички известни open source системи за управление на съдържанието познати на пазара като wordpress, joomla, magento, opencart, prestashop и т.н.
Тъй като Laravel набира все по-голяма популярност, предлагаме и разработки на уеб базирани приложения с него, а за ниско бюджетни проекти CoasterCMS е една отлична основа.

Уеб дизайн

Има различни видове дизайн, но тъй като нашата мисия е да направим Интернет едно по-добро място ще засегнем само тези, с които имаме допирни точки, а именно графичен и уеб дизайн. Графичният дизайн е умението да придадеш естетическа форма на даден елемент като се използват цветови модели, типография, изображения и др. От своя страна графичния дизайн може да бъде разделен на подгрупи като печатен дизайн и оформление, където влиза изработката на проект за визитка, флаер, брошура, билборд и т.н. както и на уеб дизайн.

Оптимизация за търсещи машини

Оптимизация за търсещи машини като Google, Bing, Yahoo, Yandex и др.

SEO (Search engine optimization) оптимизацията е процеса, при който без да плащате за интернет реклама, натурално и органично можете да достигнете до челни позиции в някой от топ търсачките като Google, следвайки позволените съвети и добри практики за класиране при търсене. Всяка търсачка си има свой алгоритъм за класиране на сайтове, който непрекъснато се променя и стреми към по-точно представяне на резултати, и удовлетворяване на нуждите на крайния потребител. Нашите SEO специалисти непрекъснато следят за изменението на тези алгоритми, за да можем да предложим на клиентите ни максимални резултати на минимални цени.

SEO оптимизацията – какво трябва да знаете…

Най-важното е авторското съдържание, било то текст, снимка или видео. Трябва да е или ваше, или да е правено специално за вас.

Изисква се постоянство, да се изкачиш до дадена позиция е едно, да останеш там съвсем друго.

Правилно структуриран сайт. Ако сайта не отговаря на определени изисквания, колкото и да се работи по него, не може да се достигне максималния резултат. Понякога може да се постигне с проста редакция на HTML кода, но не винаги е възможно.

Създаването на правилната СЕО стратегия е от значителна важност. Само избирането на най-подходящите ключови думи и правилната им реализация могат да ви гарантират качествени резултати.

Маркетинг и анализи

Маркетингът в превод от английски (marketing) означава проучване и търговия на пазара. Добрият маркетинг може лесно да ви привлече нови потребители и клиенти и да ви отвори нови пазари. Маркетинга комбиниран с анализ на направеното проучване на пазара и конкуренцията могат да са от голяма полза при всяка една крачка във вашето развитие.

Онлайн реклама

Нямате ли добро онлайн присъствие, сте загубени. Нямате ли присъствие в социалните медии, сте загубени. Не сте ли с една крачка пред конкуренцията сте загубени. Да имате уеб сайт не е достатъчно, нужно е и хората да знаят за него. Тук идва ред на интернет или онлайн рекламата. Една добре таргетирана кампания би дала отличен старт на всеки бранд или продукт/услуга. Хубавото при интернет/онлайн рекламата е, че е прозрачна и може да се проследи всяка една похарчена стотинка дали е отишла по предназначение и какъв е обратният рекламен ефект от нея. Онлайн рекламата има много измерения като според заложените цели се избира най-подходящият подход за достигане на крайната цел, а именно не само повече посещения, а и повече реални продажби.

Тестове за ползваемост

Провеждане на тестове за ползваемост на вашият сайт. Научете какво наистина правят потребителите на сайта ви, намират ли необходимата им информация за предлаганите цени и услуги, интуитивна ли е навигацията. Ще разберете какво кара потребителите да напуснат страницата преди завършване на поръчката. Тестовете за ползваемост биват два типа: тест за ползваемост с предварително поставена задача и тест за ползваемост без предварително поставена задача. При предварително поставената задача потребителят знае, че е наблюдаван и се опитва да изпълни максимално бързо поставеното условие. Другият тип тест за ползваемост представлява анонимно наблюдаване на потребители на сайта на произволен принцип без те да бъдат обезпокоявани или това да пречи на работата на сайта.

А/Б тестове
A/B testing още познато като Split Testing или Bucket Testing е метод за сравнение обикновено на два варианта на уеб страница, където оригинала се използва за база и се сравнява с вариации. Ако онлайн магазинът Ви не продава то чрез този подход, дори една смяна на цвета на бутона купи или добави в количката може да увеличи продажбите Ви неколкократно.

AppFlow разработва и поддържа уеб базиран софтуер за малки и големи компании.