Продължете към съдържанието
Начало » Блог » 10 интересни подаръка под 20 лв.

10 интересни подаръка под 20 лв.

10 интересни подаръка под 20 лв.

1. Стенен часовник

Стенен часовник

Дайте живот на празните стени с този дизайнерски стенен часовник. Той ще донесе спокойствие в забързаното ежедневие и ще напомня, че живота е кратък и няма време за губене.

2. Чаша за офиса

Чаша за офиса

Ако сутрините ти не могат да започнат без чаша горещо кафе или чай, то този подарък е за теб. В снимката сме подбрали специална серия за любителите на домашните котки. Тази чаша ще те зарежда с приятни емоции и ще намалява стреса като ти напомня за малка пухкава топчица, която спи в леглото ти в момента и сънува, че ти драска дивана.

3. Стикер за кола

Стикер за кола +5hp

Всеки иска по-мощна кола. Ето как да увеличите конете на колата без да се вдигат данъците 🙂

4. Зарядно за кола

USB Зарядно за кола

Трябва да сте винаги подготвени когато сте на път. Зарядното в колата винаги ще Ви носи известна доза успокоение, тъй като дори да Ви падне батерията на телефона винаги ще може да я заредите отново.

5. Табела за кола

Табела за кола

Паркирайте спокойно вече пред блока, без да се притеснявате че пречите на съседа си. Ако има нещо, винаги ще могат да Ви се обадят.

6. Лимитирана серия визитки

Лимитирана серия визитки

Всеки има свое хоби или нещо, което обича на прави в свободното си време. Нещо, което го прави щастлив и му носи душевно спокойствие. Можете да изненадате този човек като му подарите 100 визитки отразяващи неговата истинска страст. А защо не и това да е първата крачка от превръщането на хобито, в основен източник на доходи.

7. Дизайнерска тениска

Дизайнерска тениска

Защо е дизайнерска ли? Ами много просто, шрифта е Helvetica! Какъв по-добър начин да изразиш себе си, ако не с начина си на обличане. Покажи на всички какво те вълнува.

8. Етикет за бутилка

Етикет за бутилка

Създай собствен модел етикет за бутилка. Персонализирането на подаръка го прави по-скъп за човека при когото ще отиде. Именно поради тази причина, това е един много подходящ подарък за всеки близък или приятел.

9. Лампа по поръчка

Индустриална лампа по поръчка

Индустриалния интериорен дизайн е доста модерен напоследък. Ако познаваш някого, в чиито дом тази лампа ще стои прекрасно, защо не му я подариш?

10. Отварачка за бира

Отварачка за бира

За теб има само една бира и тя е винаги в стъклена бутилка. Спаси я като отвориш бутилката с тази интересна отварачка.

Мразиш ли скучните подаръци? Ние също!
Пазарувай уникални подаръци от Vix Media

Бонус материал
3 Интересни начина да подариш пари

  1. Студентска щипка за пари
Студентска щипка за пари

Съхранявайте безопасно финансови активи с тази модерна щипка за пари. Подгответе желаната сума и я защипете, и сте готови.
Подходящ подарък за студенти първи и втори курс 🙂

2. Евтина имитация на портфейл

Евтина имитация на портфейл

Да, може да използвате и обикновен плик, но така със сигурност ще изпъкнете. Евтината имитация на портфейл може да бъде изработена от подръчни материали, като плат или хартия, но с малко творчество да ги превърнете в нещо уникално и персонализирано за конкретния човек и повод.

3. Касичка за монети

Касичка за монети

Парите никога не стигат. Защо да не подарите касичка за монети и да направите първата вноска.