Продължете към съдържанието
Начало » Блог » Как да съживим феновете?

Как да съживим феновете?

facebookНесъмнено колкото повече фена имате, толкова по-голям е и рейтингът на Вашата страница, но освен количеството е важно и качеството. Не може да разполагате с 20 000 фена, а публикацията да достига до 100 човека и да има 20 харесвания без нито един коментар. Е може, ако са купени 🙂

Най-лесния начин да съживите Вашите фенове е чрез facebook приложение, било то игра, конкурс или нещо друго. Всяка една подобна социална инициатива Ви носи имидж, имидж, който после се отплаща. Facebook приложенията от тип игра са интересен начин да развличате Вашите потребители и да ги накарате да заобичат Вашата марка.

Ако инвестицията за изработка на фейсбук приложение Ви се вижда твърде голяма можете да се използва и друг подход. Честа практика е на фейсбук страниците да се публикуват въпроси и загадки за да накарат потребителите да станат по-активни и да оставят своя коментар.

Ние от AppFlow можем да Ви консултираме и да извършваме професионална изработка на facebook приложения и поддръжка на фейсбук страници.

Етикети: