Продължете към съдържанието
Начало » Блог » Подобри своето онлайн присъствие!

Подобри своето онлайн присъствие!

lowpoly-onlineВече имате уеб сайт, но той не е обновяван през последните 3-4 и дори повече години. Време е да предприемете нещо! Технологиите се изменят толкова динамично и доста от фирмите не могат да наваксат резките промени.

Хората вече са непрекъснато онлайн: работодатели, служители, клиенти, потребители. Няма работно време, няма отпуска, няма разделение между лични и служебни ангажименти. Всички са онлайн независимо дали са в офиса на работното си място или заровили крака в пясъка с Май-Тай в ръка на морето. Именно за това Вашето онлайн присъствие трябва да е безупречно. Ето някои препоръки:
Актуална информация в социалните мрежи. Много фирми имат страница във Facebook, но нямат въведено нито работно време, нито телефон, нито адрес. Възползвайте се максимално от инструментите за развитие на Вашият бизнес, които Ви предоставят тези медии или конкурентите Ви ще го направят преди Вас!
Сайта Ви задължително трябва да е с отзивчив дизайн! Проверете статистиката на посещенията, колко потребители са влизали от смартфон – 20-30%, а от таблет?

И не забравяйте, че по-силни в бранша са тези, които владеят по-новите технологии! Вие от кои сте!? Ако желаете да работим заедно можете да се свържете с нас.

Етикети: