Продължете към съдържанието
Начало » Блог » Регистрирайте своите идеи

Регистрирайте своите идеи

moqta-ideqНесъмнено изборът на правилният домейн е един от ключовите фактори за добър успех. Името на Вашия сайт (домейн) трябва да е кратко, лесно запомнящо се и лесно за изписване, по възможност без тирета и цифри тъй като при мобилните устройства изисква смяна на клавиатурата. В днешно време е почти невъзможно да се намери хубав домейн с разширение .com, за сметка на това с .bg в момента има големи възможности. Цената е малко по-висока, но инвестицията си заслужава. Тук бихме искали да препоръчаме и един от сравнително новите екстеншъни .website, който е по-дълъг за изписване, но за сметка на това думата е много разпространена.

Ако имате работещ бизнес или идея за уеб сайт, то не чакайте, регистрирайте Вашият домейн преди някой друг да го направи.

Освен домейн, за стартирането на един сайт е необходим и хостинг. Препоръчваме използването на Linux хостинг план и ще Ви дадем пример защо. Наскоро наш клиент беше решил да премести старият си сайт на нов сървър. До тук прекрасно, стария сайт обаче беше на Windows сървър, а новият вече закупен беше с Linux. Всяка операционна система си има своите спецификации и поради тази причина мигрирането от едната към другата може да предизвика някой усложнения, като прехвърлянето на кореспонденцията от електронните пощи. Винаги има решение, но важното е първо да се планира после да се действа, тъй като при свършен факт възможностите намаляват!

Ние от Апфлоу имаме дългогодишен опит в областта на уеб индустрията и винаги можем да Ви консултираме да направите правилният избор.