Продължете към съдържанието
Начало » Блог » Social Media Marketing – Какво трябва да знаем

Social Media Marketing – Какво трябва да знаем

facebook likes

Искате да популяризирате онлайн бизнеса си чрез социалните медии. Ето няколко полезни съвета:

Определете Вашата цел. Трябва да знаете какво искате за да можете да го постигне. Не трябва безразборно да се публикува каквото и да е просто за да има ново съдържание. Представете бизнеса си и продуктите, които предлагате във възможно най-добра светлина за да са интересни на фен масата.

Покажете Вашата страст. Уверете се, че влагате максимума от себе си при представянето на вашият бранд във Facebook, за да могат и хората да го усетят.

Ангажиране. Поддържайте обратна връзка с Вашите потребители. Задавайте им въпроси и ценете тяхното мнение. Засилете връзката между Вашият бранд и хората, които Ви харесват като общувате с тях за да изградите едно дългосрочно доверие.

Постоянство. Не е нужно да губите деня си в социалните мрежи за да сте ефективни. Работете малко, но умно! Отделяйте между 20-30 минути на ден, но използвайте времето си рационално.

Колко публикации са Ви нужни на ден? Зависи от аудиторията… Големите брандове стигат и до четири поста на ден, но не прекалявайте за да не отегчите Вашите потребители.

Кога да публикуваме? За да си отговорите на този въпрос, трябва да проверите кога Вашите фенове са най-активни. Най-подходящото време за публикуване е около 10:00 часа в началото на работния ден и в края на работния ден около 18:00 часа.

Ние от AppFlow можем да Ви консултираме и да извършваме професионална поддръжка на Вашият бранд в социалните медии.